Piiatulisalo.fi bannerikuva 1
Piiatulisalo.fi bannerikuva 1
KIRKASTA TAVOITTEESI
KIRKASTA TAVOITTEESI
Koti » Piia Tulisalo

PIIA TULISALO

Olen kasvusta ja uudistumisesta innostunut bisnespsykologi & johdon valmentaja, jolle asiakkaiden onnistuminen on numero ykkönen. Tavoitteeni on luoda inspiroivaa ja aikaansaavaa organisaatio- ja johtamiskulttuuria, jossa on tilaa inhimillisyydelle. Coachina minua kiinnostaa erityisesti yksilöissä ja organisaatioissa olevan potentiaalin vapauttaminen, johtajuuden vahvistaminen ja uudistumisen mahdollistaminen.

Omaan bisnespsykologina vahvan ymmärryksen mielen maailmasta: kasvusta ja uudistumisesta & liiketoiminnasta. Monipuolinen yrittäjäkokemus (19+) pääosin pohjalaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa on synnyttänyt halun keskittyä tulevaisuuden ennakointiin, strategiseen kyvykkyyteen ja johtajuuden syventämiseen.

Innostus on energiaa, joka tarttuu ilon kautta. Läsnäolo luo ainutkertaisuutta, joka kantaa. Herkkyys pitää valppaana maailman muutoksille, muille ihmisille ja itselle. Edelläkävijyys mahdollistaa uuden oppimisen ja parhaan annin asiakkaille. Kasvu saa asiat tapahtumaan ja luo menestystä.